Sociale vaardigheidstraining kind {place}

Sociale vaardigheidstraining kind Lunteren

kindercoach2

Elk kind heeft het recht gelukkig te zijn

kindercoach geel

De kindertijd is niet voor ieder kind onbezorgd. Sommige kinderen zijn niet in staat voor zichzelf op te komen of aansluiting te vinden bij hun leeftijdsgenoten. Dit omgaan met anderen kun je echter leren met een sociale vaardigheidstraining voor kinderen in Lunteren. 4kids2talk biedt deze sociale vaardigheidstraining kind aan als kindercoach vanuit Lunteren in Gelderland, in de buurt van Lunteren.

Sociale vaardigheidstraining kind Lunteren, de inhoud

De kindercoach in Lunteren leert met de sociale vaardigheidstraining uw kind omgaan met problemen en te werken aan sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Op deze manier wordt voorkomen dat kinderen geen vriendjes hebben, een hekel krijgen aan school of een laag gevoel van eigenwaarde hebben.

Daarom kiezen voor 4kids2talk Lunteren

  • Gratis intakegesprek
  • Hulpvraag centraal
  • Krachtige begeleiding van kinderen én ouders

Voor kinderen is het vaak moeilijk om hun problemen onder woorden te brengen. Contact met leeftijdsgenoten is voor sommige kinderen lastig en dit kan leiden tot van driftbuien, onzekerheid of andere gedragsproblemen.

Bij de Sociale vaardigheidstraining kind Lunteren staat het kind centraal. De kindercoach observeert het kind en geeft het kind handvatten om, om te gaan met eigen problemen en in contacten met anderen.

Meer weten over de sociale vaardigheidstraining in Lunteren? Neem dan contact op of kijk verder op onze website.

kindercoach knop

Mail of bel voor meer informatie:
Info@4kids2talk.nl
Tel.:06-51438833