Rouwverwerking kind, {place}

Rouwverwerking kind, Bennekom

kindercoach2

Elk kind heeft het recht gelukkig te zijn

kindercoach geel

Wij willen onze kinderen beschermen tegen pijn en dat is goed en natuurlijk. Helaas is dit niet altijd mogelijk en kunnen kinderen al jong geconfronteerd worden met verlies, afscheid en met rouw. Belangrijk is dat het kind hiermee op de juiste manier om leert gaan en het proces van rouwverwerking op de juiste manier doorloopt. De kindercoach van 4kids2talk helpt uw kind en geeft het handvatten bij de rouwverwerking.

Hulp bij rouwverwerking kind in Bennekom, daarom kiezen voor 4kids2talk

  • Professionele hulp bij rouwverwerking
  • Krachtige begeleiding van kind en ouder/verzorger
  • Coaching vanuit Lunteren, in de buurt van Bennekom dus

Ondersteuning bij rouwverwerking bij kinderen

Als ouder heb je zelf veel verdriet bij verlies van een dierbare. Het kind voelt dat aan, wil je niet belasten en probeert het verdriet op eigen wijze te verwerken. Het kan voor kinderen fijn zijn het verdriet met iemand te delen. Reevy Dalebout van 4kids2talk is gespecialiseerd in rouwverwerking bij kinderen. 4kids2talk zit in Lunteren maar biedt ook in Bennekom coaching aan.

De meeste kinderen lukt het goed om verlies te verwerken. De veerkracht van kinderen is vaak erg groot. Aan de andere kant raakt deze veerkracht op een gegeven moment ook op. Dan stagneert de rouwverwerking en is er een kans dat er zich ernstige emotionele en psychosociale problemen ontwikkelen. In die gevallen is het belangrijk dat de rouwverwerking van het kind op de juiste manier doorgaat. 4kids2talk kan u en uw kind daarbij helpen. Neem gerust contact op, dan kijken we samen hoe we uw kind het beste kunnen helpen.

kindercoach knop

Mail of bel voor meer informatie:
Info@4kids2talk.nl
Tel.:06-51438833