Kindertherapie {place}

Kindertherapie Kootwijkerbroek

kindercoach2

Elk kind heeft het recht gelukkig te zijn

kindertherapie

Ieder kind heeft recht gelukkig te zijn en zich optimaal te ontwikkelen.

Iedereen die kinderen opvoed weet dat er problemen kunnen zijn die het kind blokkeren in de ontwikkeling. Als dat het geval is kan kindertherapie door een kindercoach uw kind helpen. Na een gratis intakegesprek wordt besloten welke vorm van kindertherapie het beste past bij de begeleiding van uw kind en de ouders/verzorgers.

Kindertherapie Kootwijkerbroek? Daarom 4kids2talk

  • Gratis intakegesprek
  • Hulpvraag centraal
  • Krachtige begeleiding van kinderen én ouders

Kindertherapie Kootwijkerbroek, zodat uw kind weer lekker in z’n vel zit

Gedragsproblemen, faalangst, hoog-sensitiviteit en kinderen die snel driftig worden zijn veel voorkomende problemen. Kindertherapie geeft uw kind handvatten om met deze problemen om te gaan en u als ouder/verzorger handvatten om met het kind om te gaan.

Kindertherapie Kootwijkerbroek, wat houdt het in?

Kinderen vinden het vaak moeilijk om onder woorden te brengen waar ze mee zitten, dit kan leiden tot boze buien, teruggetrokken gedrag en onzekerheid of andere gedragsproblemen. Voor ouders kan dit lastig zijn en een machteloos gevoel geven. Vaak willen kinderen liever praten tegen iemand buiten hun eigen kring omdat ze hun ouders niet met extra zorgen willen belasten.

Bij kindertherapie Kootwijkerbroek staat het kind centraal. De kindertherapeut observeert het kind en luistert naar je kind. Zo willen we graag achterhalen waar de problemen zitten en waar ze vandaan komen en daarmee kunnen we het kind handvatten geven om hiermee om te gaan.

Meer weten over kindertherapie bij 4kids2talk? Neem dan contact met ons op of kijk verder op de website.

kindercoach knop

Mail of bel voor meer informatie:
Info@4kids2talk.nl
Tel.:06-51438833