Kindercoach {place}?

Kindercoach Ederveen?

kindercoach2

Elk kind heeft het recht gelukkig te zijn

kindercoach geel

Elk kind heeft het recht gelukkig te zijn en zich optimaal te ontwikkelen. Ook uw kind. Daarom bestaat 4kids2talk. De kindercoach uit de omgeving van Ederveen.

Soms ontstaan er blokkades die de ontwikkeling van een kind in de weg staan, in dat geval kan een kindercoach u helpen. Na een gratis intakegesprek wordt besloten welke vorm van coaching het best past bij de begeleiding van het kind en de ouders/verzorgers.

Kindercoach Ederveen? Daarom 4kids2talk

  • Gratis intakegesprek
  • Hulpvraag centraal
  • Krachtige begeleiding van kinderen én ouders

De kindercoach zorgt dat je kind weer lekker in zijn vel zit

Heeft uw kind last van gedragsproblemen, faalangst, hoog-sensitiviteit, drift of andere problemen? Voor zulke problemen is de kindercoach uit omgeving Ederveen er.

De kindercoach zorgt dat je kind weer lekker in zijn vel komt te zitten, als er vervelende gevoelens zijn hiermee om kan gaan, zelfvertrouwen krijgt of om kan gaan met ingrijpende gebeurtenissen.

De kindercoach in Ederveen kijkt naar de kracht en kwaliteit van het kind en luistert echt naar het kind. Zo komen we er samen achter wat het kind ons duidelijk wil maken met zijn/haar gedrag. Door oplossingsgericht te denken en vanuit de kracht en kwaliteiten van het kind, het gezin en de omgeving te werken en te denken geef ik het kind en de ouders een steun in de rug. De coaching duurt niet lang, zo’n 5 lessen. Indien nodig is dit in overleg met de ouders/verzorgers te verlengen.

kindercoach knop

Mail of bel voor meer informatie:
Info@4kids2talk.nl
Tel.:06-51438833