kinder-gezinscoach {place}

kinder-gezinscoach

kindercoach2

Elk kind heeft het recht gelukkig te zijn

kindercoach geel

Uw wilt toch ook dat uw kind gelukkig is? Waar de moderne opvoeding veel vraagt van ouders, kinderen en leerkrachten is het fijn als er iemand is waar u op terug kunt vallen. U kunt dan gaan zoeken naar een kinder-gezinscoach maar daar zijn vaak lange wachttijden en is een doorverwijzing nodig. De kindercoach biedt laagdrempelige hulp waarbij het kind centraal staat.

Wat doet de kindercoach?

Een kindercoach begeleidt uw kind bij het bewust worden van de eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. De kindercoach helpt uw kind op een positieve manier ontwikkelen en geeft u handvatten bij de opvoeding van uw kind. In geval van bijvoorbeeld faalangst, boosheid en gedragsproblemen leert de kindercoach uw kind deze gevoelens een plek te geven en hiermee om te gaan. 4kids2talk gaat uit van een positieve en oplossingsgerichte aanpak en biedt kinderen een plek waar ze zichzelf kunnen zijn.

De voordelen van 4kids2talk

  • Gratis intake
  • De hulpvraag staat centraal
  • Krachtige begeleiding van kinderen en ouders

kinder-gezinscoach of kindercoach

Er zijn verschillende redenen om voor een kindercoach te kiezen in plaats van voor een kinder-gezinscoach. De belangrijkste reden om voor een kindercoach te kiezen is de laagdrempeligheid, geen lange wachttijden en er is geen doorverwijzing nodig van de huisarts. Wilt u niet direct een kinder-gezinscoach inschakelen maar wel korte en intensieve begeleiding voor uw kind? Dan bent u bij 4kids2talk aan het goede adres. Neem gerust vrijblijvend contact op.

kindercoach knop

Mail of bel voor meer informatie:
Info@4kids2talk.nl
Tel.:06-51438833

 
Amersfoort Barneveld Bennekom Ede Ederveen Harskamp Kootwijkerbroek Lunteren Otterlo Veenendaal Wageningen Wekerom