Hooggevoelig kind {place}

Hooggevoelig kind

kindercoach2

Elk kind heeft het recht gelukkig te zijn

kindercoach geel

Hooggevoelige kinderen zijn gevoeliger voor prikkels dan leeftijdsgenoten. Bij hooggevoelige kinderen zijn extra aandacht en begrip erg belangrijk. Een hooggevoelig kind ervaart de omgeving ontzettend intens en hierdoor kan de omgeving worden beschouwd als onveilig.

Een hooggevoelig kind voelt stemmingen goed aan. Om met deze stemmingen en indrukken om te gaan gaat het kind zich hiertegen wapenen. Soms door boosheid en agressiviteit of door zich volledig terug te trekken in een eigen wereld.

Een hooggevoelig kind heeft soms handvatten nodig om om te gaan met gevoelens en emoties. Kindercoach 4kids2talk kan uw kind deze handvatten geven en ook u als ouders helpen om om te gaan met uw hooggevoelige kind.

Hulp bij het omgaan met een hooggevoelig kind, daarom 4kids2talk

  • Professionele hulp bij het omgaan met een hooggevoelig kind
  • Krachtige begeleiding van kind en ouderl
  • Coaching vanuit Lunteren in

Hoe helpt 4kids2talk uw hooggevoelige kind?

Kindercoaching van 4kids2talk verandert uw kind niet. Kindercoaching van 4kids2talk helpt uw kind wel om te gaan met zijn/haar hooggevoeligheid. Door het kind te leren prikkels te filteren, het kind te leren rust te nemen en door te luisteren naar uw kind.

Herkent u de eigenschappen van hooggevoelige kinderen in uw kind en wilt u uw kind graag helpen om te gaan met zijn/haar gevoelens? Neem dan contact op met 4kids2talk, dan kijken we samen hoe we uw kind kunnen helpen.

kindercoach knop

Mail of bel voor meer informatie:
Info@4kids2talk.nl
Tel.:06-51438833

 
Amersfoort Barneveld Bennekom Ede Ederveen Harskamp Kootwijkerbroek Lunteren Otterlo Veenendaal Wageningen Wekerom