Gedragsproblemen in de klas

Gedragsproblemen in de klas

kindercoach2

Elk kind heeft het recht gelukkig te zijn

kindercoach geel

Gedragsproblemen in de klas is een probleem waar veel leerkrachten mee kampen. Kinderen kunnen op school gedragsproblemen krijgen door een situatie thuis of door de druk die vanuit school en thuis op hun wordt uitgeoefend. Situaties kunnen voor stress zorgen en dit kan het uitlokken van negatief gedrag en dus gedragsproblemen in de klas bevorderen. Als u ouder bent van een kind en u verneemt dat uw kind gedragsproblemen heeft in de klas of als u leerkracht bent en u hebt verschillende kinderen met gedragsproblemen in de klas wilt u daar graag wat aan veranderen. De coach van 4kids2talk kan u hierbij helpen en u handvatten geven om, om te gaan met de gedragsproblemen.

Als coach voor leraren en ouders geef ik u handvatten om, om te gaan met de gedragsproblemen van het kind in de klas. Vaak is er met enkele eenvoudige tips en ‘trucks’ al veel te veranderen aan je eigen houding en de houding van het kind. We denken er samen over na waar de gedragsproblemen door worden veroorzaakt en wat er achter het gedrag van het kind kan zitten.

Gedragsproblemen in de klas? Daarom kiezen voor 4kids2talk

  • Gratis intakegesprek
  • Concrete tips
  • Krachtige en effectieve begeleiding

Omgaan met uw klas?

Omgaan met uw klas? Als leerkracht kan het lastig zijn om er voor alle kinderen in de klas te zijn. Zoveel kinderen, zoveel problemen. Met de coaching sessies krijgt u een beter beeld wat er achter de problemen zit en hoe u het beste met de verschillende problemen om kunt gaan. 4kids2talk biedt echter niet alleen coaching aan leerkrachten maar is er ook voor ouders en de kinderen zelf.

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

kindercoach knop

Mail of bel voor meer informatie:
Info@4kids2talk.nl
Tel.:06-51438833